woensdag 1 februari 2012

Helemaal zat die kilo's!

Oké, ik ben het zat. Zat die extra 'zwangerschaps' kilo's, zat die flubber buik. Ik wil m'n oude figuur terug! En wel nu, NU! En dan nog liever 2 kilootjes minder dan voorheen. Want het is zoooo confronterend.

Ik ging namelijk met mijn moeder naar een hipperdepip feestje, KimmiSecretS. Helemaal zin in. Alleen m'n outfit moest ik nog even regelen. De dresscode was Glamorous Gold & Black tie. Nou ik heb een hoop in m'n kast, maar op deze dresscode is mijn garderobe niet geheel ingericht. Missie: glimmend sexy jurkje. Nou, ik kan je wel vertellen, de winkel die dit in het hoge Noorden verkoopt heb ik nog niet gevonden. Gelukkig hebben we dan altijd nog theoutnet.com. Voor de zekerheid twee jurkjes besteld, dan zit er vast een goede tussen. Ja, zou je zeggen, ideaal toch? Jazeker, behalve als de koerier het opgegeven adres niet kan vinden en je op vrijdagmiddag 18uur nog steeds geen pakketje hebt terwijl om 20u het feestje begint. PANIEK!! M'n zusje d'r kast nog even geplunderd. Ze had nog een leuk glitter jurkje hangen. Kon best vond ik, hij kroop maar een klein beetje op. Maar mijn moeder, eerlijk als ze is, gaf haar ongezouten mening: 'nee kan je echt niet hebben hoor, daar ben je nog veel te zwaar voor'. Thanks mam.

Thank God was het koopavond, dus ik met m'n tong op m'n knieën richting de winkels. Niet meer op gehoopt, maar daar hing hij... Een geweldig jurkje. Perfect! Nu nog passen, ja hij staat, hij zit goed! Alleen die buik, die heupen. Ik word er echt een beetje sip van. Jammer dan, gewoon maar heel de avond m'n buik inhouden. En je gelooft het niet, het jurkje was ook nog eens 70% afgeprijsd. Toch wel weer fijn, gewoon een lekker ouderwetse winkel in plaats van dat online geshop. De Nimes, you saved my life!

En dit is 'm dan, van Marlene Birger, love it!!Na een top feestje en pijn in m'n buik van het inhouden... kwam Rob weer thuis van z'n tripje naar de Weissensee. Hij ging daar 100km schaatsen en heeft er zelfs 112,5km van gemaakt (zie filmpje - Rob en Rob (andere Rob is mijn schoonvader) komen hier over de finish). Respect! Ik neem me al zo lang voor om te gaan sporten, dan is dit wel erg confronterend. Maar ja, nam ik me voor om naar after-zwangerschapsyoga te gaan. Wordt het alleen gegeven op zaterdagochtend om 9u. Dat is toch gewoon straf?!!! Vorige week nog dacht ik, oké vandaag is de dag. Eerst met Mees naar babyzwemmen, daarna: sporten! Nou ik kan je zeggen, ik vond het babyzwemmen weer een hele onderneming. Dat is een sport ansich!


Maar toen Rob vertelde dat hij wel 5000 calorieën heeft verbrand tijdens het schaatsen was ik er zo klaar mee! Afgelopen zondagavond ben ik richting de fitness te gaan. Ik dacht, lekker rustig. Dan is er toch niemand. Ja mispoes. Het was gewoon druk! Dan wil je natuurlijk niet voor lul staan. Dus misschien, heel misschien ben ik iets over m'n taks gegaan. Maandag viel het nog wel mee, wel iets last van m'n bekken. Maar dinsdag ging ik dood, SPIERPIJN!!! En nog meer last van m'n bekken.

Dan maar straf. Zaterdagochtend after-zwangschapsyoga-clubje here I come.

-Wordt vervolgd-


Wil je deze blog volgen? Vul dan links op de pagina je mailadres in bij 'follow by e-mail' Vind je dit een leuk bericht? Deel 'm dan door op onderstaande linkjes te klikken!

3 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Hallo Magchelina,

   Via Facebook De Nimes kwam ik op jouw blog terecht. Leuk! I ga hem zeker volgen.

   maar ik las ook je frustratie over je zwangerschap kilo's. Ik heb een goede oplossing! www.willekezorgworkoutclub.nl

   Korte intensieve trainingen die je thuis kan doen zonder fitness materiaal! En je ben in no time weer terug op je oude figuur!

   Succes.. groeten Willeke

   Verwijderen
 2. Ha Willeke,

  Ziet er goed uit je site!

  Aangezien ik net met m'n after-zwangerschaps-lesje ben begonnen start ik eerst even hier mee. Maar ik hou het zeker in m'n achterhoofd. Zou zomaar iets voor mij kunnen zijn. Gewoon sporten vanuit huis, wanneer je wilt, hoe lang je wilt, hoe vaak je wilt en je hoeft dan niet eens oppas te regelen. I like!

  Groetjes, Magchelina

  BeantwoordenVerwijderen