Fashion for mama's to be

Wat een drama die zwangerschapskleding. Maar ja wat moet je met zo'n dikke buik? Juist, andere outfits.

Ik heb het tot ca 5 maanden kunnen rekken, toen moest ik er toch aan geloven. Ik werd zo verdrietig toen ik ging shoppen voor kleding dat ik het heb opgegeven. Ik zag in de normale collectie alleen maar leuke dingen! De oplossing? Gewone collectie shoppen maar dan alles een maatje (of twee afhankelijk van hoe erg je 'groeit' tijdens je zwangerschap natuurlijk) groter kopen. Ideaal. Zeker die baggy broeken die gewoon helemaal leuk zijn.

Wat wel aan te bevelen is om een paar goed zwangerschapsbasics te kopen. Een paar effen shirts en topjes van de H&M mama collectie. Een goede spijkerbroek, zwarte en eventueel ook witte broek met ingestikte zwangerschapsband zijn ideaal. Je kunt met deze basics een groot gedeelte van je kast gewoon aan. Vestjes, bloesjes, colbertjes kan je dan leuk combineren met die basics. Werk met wat leuke accessoires en dan is je outfit helemaal af!

Zij kan het toch ook? ;-)

Wil je deze blog volgen? Vul dan links op de pagina je mailadres in bij 'follow by e-mail' Vind je dit een leuk bericht? Deel 'm dan door op onderstaande linkjes te klikken!