It's a boy! Fashion drama...

En dan, de 20 weken echo. Willen jullie weten wat het wordt? Ja natuurlijk willen we het weten. Sterker nog, we konden het meteen zien op de echo. Ons kleintje had duidelijk 3 boven benen :-)


Nu we wisten dat we een klein mannetje zouden krijgen kon het shoppen beginnen. Leuk! Dacht ik... Wat een drama, shoppen voor jongetjes. Alles is stoer. Hallo, een baby is niet stoer. Een baby is schattig. Ik wil babyblue en zacht witte tinten. De zoektocht was gestart. Verschrikkkelijk! Ik doe bij deze een oproep aan alle babywinkels in Nederland. Ga in godsnaam schattige babykleding inkopen. Donker groen, donker grijs, knal rood, kanarie geel, schreeuwende stripfiguren is niks babyachtigs aan. Vreselijk!


Maar er was hoop! M'n zus en m'n moeder waren op vakantie in Amerika en die hebben geshopt, geshopt.. Zo schattig. Ralph Lauren Layette it is. GEWELDIG. Lichtblauw, wit, beertjes, met bijpassende wikkelrokken, matchende schoentjes, mutsjes en slabbetjes. Ik wilde meer! Zwijmelend op www.ralphlauren.com gooide ik heel m'n winkelwagen vol met de leukste outfits, eenmaal bij de kassa bleek dat ze niet leveren in Nederland. Nee, een drama! Gelukkig studeert m'n zus nu in Amerika. Dus je raadt het al, ik verwacht binnenkort een heel leuk pakketje all the way from the USA. I like!!


Eerlijk is eerlijk, Petit Bateau is natuurlijk ook een heel schattig babymerk. Heerlijk die boxpakjes. Let wel als je Petit Bateau shopt dat het heel klein valt. Koop geen newborn maar gewoon maatje 56, Mees was 54 cm toen hij geboren werd en dat paste perfect. Nu met 5 weken wordt het echt krap. Zeker bij z'n voetjes, ik moet het echt oprekken anders passen z'n voetjes er niet meer in. Een echte grote vent :-)


Eerlijk is eerlijk, vanaf een maand of 3 is het echt wel leuk om een jongetje stoer aan te kleden. Dan wordt de keuze gelukkig een stuk groter.


Hou jij ook van schattige babykleding? De Bijenkorf en Coccinelle verkopen een kleine collectie van Ralph Lauren Layette. Petit Bateau is natuurlijk overal te koop!


Wil je deze blog volgen? Vul dan links op de pagina je mailadres in bij 'follow by e-mail' Vind je dit een leuk bericht? Deel 'm dan door op onderstaande linkjes te klikken!