Zwanger in het huwelijksbootje?

Trouwen met een dikke buik neeeeeee, dat zou ik nooit willen. Tenminste, dat dacht ik...


Toen ik dikke drie maanden zwanger was ging ik me toch opeens realiseren dat het kindje dat ik in m'n buik had, gewoon een andere achternaam zou hebben dan ik. Dat is wel heel gek, ik draag 'm 9 maanden bij me. Ga van m'n kind houden, voed m'n kind met alle liefde op. Maar we hebben allemaal een andere naam! Toen kwam ik toch wel tot het inzicht dat allemaal dezelfde achternaam maakt ons wel tot een gezinnetje.


Zullen we dan toch maar gaan trouwen? Ja! Geen romantisch aanzoek, maar gewoon samen besloten om er voor te gaan, we stekken de stoute schoenen aan en stappen in het huwelijksbootje!


Maar ja, wanneer doe je zoiets? Voorlopig was ik nog hartstikke misselijk elke dag, de hele dag! Advies van de verloskundige was om tussen de 5 en 6 maanden te trouwen want dan voel je je over het algemeen het beste in je zwangerschap. Omdat we zo dit zo kortdag besloten hadden bleven er niet veel data over. Sterker nog, het was de vraag of we überhaupt nog een geschikte datum konden vinden.


We wilden graag luchtige, jonge bruiloft (en niet eentje voor moekes ;-)), geen traditionele poespas. Het jawoord, een lunch met alleen de mensen die heel dichtbij ons staan en daarna een knalfeest met alleen maar gezellige mensen! Ongelofelijk, alles wat we hadden uitgezocht was beschikbaar op 1 datum: 17 juni 2011. Alsof het zo heeft moeten zijn!


We hebben echt een fantastische dag gehad, het jawoord op de Euromast met onze beste vrienden en familie. Een lekkere lunch, met geweldige speeches (nee geen stukjes, die waren verboden. Stukjes zijn voor Moekes) en als klap op de vuurpijl een verrassingsperformance van Andre Heuvelman, wat een kippenvel! Ik ga niet eens de moeite doen om dit moment te omschrijven, want woorden schieten te kort. Wat cliché he? Daarna een heerlijke bruidstaart van Dunya's taartenatelier, een plaatje!Iedereen met de watertaxi naar de feestlocatie Blits. Na een heerlijk Walking Dinner ging de muziek aan en het dak ging er af. Wat een feest! 
En om deze fantastische dag goed af te sluiten sliepen we in een suite op 100 meter hoogte in de Euromast. Letterlijk en figuurlijk een hoogtepunt ;-)


Tips en goede adressen                                                                                                    


Jurk
Zwanger voor een jurk shoppen valt niet mee. Wil je een jurk laten maken, ga dan eens langs bij Victors wedding design. Geweldige winkel, echt een snoepjes winkel op trouwjurken gebied. Je kunt je eigen droomjurk laten samen stellen en de prijs valt best mee! Ik ben zelf geslaagd bij de HoneyMoon shop in Rotterdam. Ik ging daar speciaal naar toe omdat ze een aantal geweldige jurken hadden van Jesus Peiro. Ik ben nog steeds verliefd op m'n jurk :-)

Ringen
Geweldige winkel en heeele mooie, niet voor Moekes trouwringen. Want eerlijk is eerlijk, veel sla een trouwmagazine open en kijk naar die advertenties. Die setjes trouwringen zijn toch om te huilen? Gewoon naar Juwelier van Willigen, die snappen het helemaal.


Een Maxima moment op jou trouwdag
Andre Heuvelman, een ontzettend getalenteerd muzikant. Kan op verzoek alles spelen wat je maar wenst!
Top feest locatie
Blits aan de Maas, geweldige locatie voor allerlei soorten bruiloften. Wij hadden een Walking Dinner met aansluitend een dansfeest met ca 200 man.


Muziek
Wil je geen standaard band en vind je alleen een DJ ook zo kaal? Als je wilt dat het dak eraf gaat op je feestje boek dan de muziek bij Great Piano's. Wij hadden twee vleugels, een DJ, een saxofonist en een zanger. Swingen gegarandeerd!


Fotograaf
Wij wilde geen standaard trouwrapportage. Zeg maar niet voor Moekes, maar gewoon een verslag van de dag. Dan is Frank van de Burg je man, echt geweldige foto's. Als ik de beelden terug kijk is het net alsof ik gister ben getrouwd en krijg ik weer dat warme gevoel van binnen!

Wil je deze blog volgen? Vul dan links op de pagina je mailadres in bij 'follow by e-mail' Vind je dit een leuk bericht? Deel 'm dan door op onderstaande linkjes te klikken!