Kraamcadeau crime...

Waanzinnig, na je bevalling wordt je overspoeld met kaartjes, belletjes, bezoekjes, fb berichten (de Facebook van m'n man explodeerde bijna van het aantal likes en berichten, zo leuk!) en cadeau's.

En over dat laatste wil ik het even met jullie hebben. Maak in GODSNAAM een wishlist. 

1) dan krijg je niet zoveel troep 
2) dan krijg je niet 100.000 dingen van knuffeldoekjes en BAM BAM spullen (zijn heel leuk, maar ook heel populair, ik heb denk ik de hele collectie zo'n 3x).

Je raadt het al, dat had ik dus niet gedaan. Het is natuurlijk helemaal niet aardig van mij dit te schrijven, iedereen heeft hartstikke z'n best gedaan. Maar we hebben een paar afschuwelijke dingen gekregen, van die schreeuwerige, knallende kleuren, lelijke plastic speelgoed dingen. Oh ja en de leukste zijn die voor 3 jaar en ouder. Hallo, we hebben een baby gekregen! Waar laat ik het??

Maar geef ze eens ongelijk, de babywinkels in Nederland zijn verschrikkelijk. Alles is babydump dit. Babysale daar. Snap ik niks van, natuurlijk is alles voor een baby duur en is een uitverkoopje mooi meegenomen. Maar het moet toch een feestje zijn om mooie, leuke, lieve babyspulletjes te kopen? Nou waar dat kan in Nederland heb ik nog niet ontdekt... Je kunt beter naar België gaan, surf eens naar: http://www.babyco.be/ zo schattig allemaal!

Uiteraard hebben we ook echt hele leuke en mooie dingen gekregen, inspiratie nodig voor een mooi, leuk, origineel of bijzonder kraamcadeau? Hieronder een selectie van de cadeau's die Mees heeft gekregen.

Heel bijzonder en niet bepaald een kraamcadeau maar ik moet 'm wel even showen! Onze babykamer...!

Van Coming Home kids - van Frans Mets de bedderij

Een geweldige wieg, heerlijk om in de eerst periode naast je bed te zetten. Je gaat echt je kind nog niet in z'n kamertje leggen! Van Woodwork.
Top zo'n kinderstoel van Bloom, met babyinleg kussentje zodat hij er van 0 tot 3 in kan!Geweldig antiek hobbelpaard!

Mooi besteksetje

Een gegraveerde zilveren rammelaar/bijtring. Hangt nu boven de wieg. Hoe sjiek!

Een mooie muziekdoos, vinden die kleintjes heerlijk om naar te luisteren.

Mees heeft inmiddels een heel wagenpark van loopauto's en zelf een motor. Maar ze blijven leuk!

Stoere babytimberlands (ja soms vind ik stoer wel leuk :))Lodger wrapper, nooit verwacht maar echt een ideaal ding. Kunnen ze in slapen, op spelen, mee in de wagen naar buiten en die kleintjes voelen zich er heerlijk behaaglijk in. Vraag even aan de mama te be wat voor kleur de kinderwagen heeft zodat de wrap er niet bij vloekt.

Nog meer mooie cadeau suggesties:

cadeaubox van Ralph Lauren, via website of een kleine selectie bij de Bijenkorf. Helemaal geweldig zijn de items die je kan laten personaliseren, gaaf met de naam of datum van de baby! 
Een badhandoek met mutsje voor als ze uit bad komen of mee moet naar het consultatiebureau. Ze hebben geweldige van Dior bij Coccinelle.
Een mooi mobiel voor boven bedje of box

Een geweldig babyboek en van Smythson, geen spelfouten maken! Tevens hebben ze ook een bijpassend fotoboek. 

Weer eens wat anders dan Zwitsal, de heerlijke geurlijn van Nenuco. Coccinelle verkoopt dit en verzend het gratis aan huis.

Tiffany&co heeft ook geweldige kraamcadeau's


Wil je deze blog volgen? Vul dan links op de pagina je mailadres in bij 'follow by e-mail' Vind je dit een leuk bericht? Deel 'm dan door op onderstaande linkjes te klikken!