woensdag 16 november 2011

Krampjes

Momenteel gaat Mees over van borst op flesvoeding, wat een gedoe voor zo'n kleintje! Al vijf dagen heeft hij geen poepluier. Niet zo gek dus dat hij pijn in z'n kleine buikje heeft! En door de verandering in voeding heeft hij er ook nog eens darmkrampjes bij. Arm kleintje, hij wil heel de dag alleen maar in je armen liggen anders is hij ontroostbaar.

Toch maar even een telefoontje naar het consultatiebureau, vijf dagen is wel erg lang. Moet er zelf ook niet aandenken! Tip: een flinke dot vaseline op een thermometer en even temperatuur meten, als er namelijk een keuteltje dwars zit glijdt dat wat lekkerder, juist. Oh, en krijgt hij wat persaandrang, even tegendruk geven aan de beentjes dat perst makkelijker.

Ook het proberen waard; eerst warme compressen op het buikje en dan een buikmassage, wrijf met de klok mee!

Die kleine heeft zo'n pijn! Toch maar de dokter bellen. Ik ben ook niet blij als ik vijf dagen niet kan! De dokter wilde dat we langs kwamen, vandaag nog. Shit, voor het eerst naar de dokter, das best even slikken...

Een half uurtje voor het doktersbezoek nog even verschonen en een flesje. En hij had maar een dikke poepluier!!! Bovenstaande heeft dus toch een beetje geholpen. Nooit gedacht dat ik zo blij  kon zijn met een poepluier!

Mees ligt heel de dag in mn armen, ik kan geen kant op! Ik heb alleen nog een paar vingers vrij. Dan maar de laptop aan. Leuk vakanties googlen. Als verrassing stond m'n moeder opeens voor de deur! En dat is echt een verrassing aangezien al onze vrienden en familie minimaal 225 km bij ons vandaan wonen.

Moeder is huis? Change of website! Netaporter.com, theoutnet.com, here we come. Helemaal niet erg wat m'n shopbehoefte was nog niet helemaal verzadigd :) Heel goed geslaagd, alleen nu heb ik ook kramp... maar dan in m'n portemonnee...

Wil je deze blog volgen? Vul dan links op de pagina je mailadres in bij 'follow by e-mail' Vind je dit een leuk bericht? Deel 'm dan door op onderstaande linkjes te klikken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten